Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/5/4/berkumbluesnight.nl/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Volgende Berkum Blues Night

 Op zaterdag 10 november 2018 is er weer een heerlijke bluesavond in Wijkcentrum De Weijenbelt

 Berkum bluesnight met The Veldman Brothers. 

 

De jaarlijkse Berkum bluesnight in wijkcentrum De Weijenbelt is een geliefd bluesevenement in Zwolle met een sterke programmering. Voor de editie van dit jaar heeft de organisatie The Veldman Brothers weten te strikken.

The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap.
Zij staan al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene.
De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Een band met een bak aan ervaring, maar vooral nog altijd met evenveel beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen. Fred van der Wende op bas maakt de huidige vaste bezetting compleet.  Voor deze avond is als inval drummer niemand minder dan Fokke de Jong. Welbekend van Rhythm King, King of the Word etc. 

Het nieuwe, zesde album Refuel is daarvan weer het tastbare resultaat. Elf eigen songs in de beste Veldman Brothers-traditie. Puur en authentiek. En zowel in binnen- als buitenland enkel goede recensies en zelfs verkozen tot beste NL bluesalbum van 2016!

Het is vooral de teamgeest die The Veldman Brothers zo’n bijzondere band maakt. Geen ego’s, maar alles in dienst van de muziek en de song. Eigen songs vooral, die zijn beïnvloed door oude (blues)helden als The Vaughan Brothers, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Elmore James, Howlin’ Wolf, Jimmy Smith, The Fabulous Thunderbirds en ga zo maar even door. Maar bovenal hebben The Veldman Brothers een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rock’n roll, country en zelfs soul en funk. 

Dat is ‘Blues & Roots – Straight from the Heart’. Dat zijn The Veldman Brothers!

Berkum BluesNight op zaterdag 10 november, aanvang 21:00, zaal open 20:30. Tickets
verkrijgbaar vanaf 20 oktober in De Weijenbelt (Campherbeeklaan 82 in Berkum) en bij
Plato Zwolle, voorverkoop € 6.00, aan de zaal €7.50 

www.berkumbluesnight.nl

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

 

Noteer in je Agenda: 

De volgende Berkum Blues Night is op Zaterdag 10 november 2018

Op deze avond treedt de succesvolle blues formatie The Veldman Brothers op.